Openingstijden

24/7 service

Onze Diensten

Diensten

Bij bezorging van meerdere pakketten, wordt de bezorgroute bepaald op basis van afleverprioriteit. Spoedeisende bezorgingen zijn bij Pro-Line Transport in goede handen. Uw pakket wordt op de door u opgegeven adressen afgehaald en bezorgd. Bezorgingen vinden plaats binnen vastgestelde maximale bezorgtijden, afhankelijk van de afstand. Per bestemming zijn vastgestelde tarieven opgesteld, zodat u vooraf goed inzicht heeft in de kosten.Voor pakketten, pallets en overige grote goederen die met spoed op hun plaats van bestemming moeten komen, kunt u gebruik maken van onze Express service. De zending zal direct na het laden naar plaats van bestemming gereden worden. Na het lossen zal er per sms een bevestigd worden verstuurd. Je kunt er ook voor kiezen om een "rapport" van de rit op te vragen, hierin kunt je zien hoe de chauffeur de rit heeft volbracht.


Pro-Line Transport biedt behalve transport nu ook All in transport aan. Dat houdt in dat we uw apparatuur niet alleen afleveren maar ook monteren/installeren.Op de afgesproken dag zal de bezorger zich op het opgegeven adres melden. De werkzaamheden zullen naar uw wensen uitgevoerd worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wasmachines, drogers, televisies etc.

Internationaal transport vraagt om een slimme en efficiƫnte manier om industriƫle gebieden in Europa te bereiken. Ons doel is om leveranciers en klanten tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden dichterbij elkaar te brengen. Als internationaal transportbedrijf heeft Pro-Line Transport bewezen een uniek transportconcept aan te kunnen bieden.

Wat zeggen klanten over ons?

Simon Peters

Oldenzaal, Nederland

Hartelijk bedankt voor de levering en installatie van ons vaatwasser!

100% aanbevolen

David Aslan

Oss, Nederland

Mijn pakket is goed geleverd in Osnabruck. Dank daarvoor!

100% Aanbevolen